X
تبلیغات
رایتل

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی درکشور اتریش و مدارک مهم برای اخذ پذیرش

دوشنبه 24 اسفند 1394 ساعت 09:42

شرایط درس خواندن در مقطع پیشرفته در اتریش و مدارک مهم جهت گرفتن قبولی



برای مهاجرت به اتریش میتوان از طریق  اخذ تابعیت از طریق ازدواج در این کشور اقدام کرد.


مقطع دکتری در اتریش

تحصیل در قلب اروپا و در دانشگاه های معتبر و ارزان همیشه از اولویت های دانشجویان ایرانی می باشد. اتریش با داشتن دانشگاه های بسیار معتبر در جهان می تواند مقصد افرادی باشد که مایل هستند در کنار تحصیل در یک دانشگاه عالی، زندگی ارزان و با کیفیتی هم داشته باشند. برای ورود به دانشگاه های اتریش در مقطع دکترا، به طور معمول داوطلب باید دانشجوی در حال تحصیل در دانشگاه های آزاد و یا سراسری داخل کشور و یا کشور های دیگر باشد (البته در برخی موارد هم بدون اینکه فرد، دانشجو باشد هم می توان برای مقطع دکترا پذیرش گرفت). طول دوره دکترا در اکثر قریب به اتفاق رشته ها و دانشگاه ها دوره ای حدوداً ۵ ساله می باشد و زبان تدریس هم آلمانی یا انگلیسی (بسته به دانشگاه و رشته) است.

هر سال تحصیلی شامل دو ترم می باشد که ترم اول از ماه مارچ (اسفند ماه) شروع و ترم دوم هم از سپتامبر / اکتبر (مهر ماه) شروع می شود. دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه و در صورتی که زبان تحصیلشان آلمانی است، برای آموختن زبان آلمانی و دوره پیش دانشگاهی  ثبت نام کنند. طول این دوره بین ۳ ماه تا یک سال و نیم بسته به کیفیت تحصیل دانشجو می تواند متفاوت باشد.

شهریه دوره های دکترا در اتریش هم در حدود سالیانه ۳۸۰ یورو می باشد (در حال حاضر در بسیاری از دانشگاه ها هم این شهریه را دریافت نمی کنند) که می بایست در ابتدای هر سال تحصیلی به دانشگاه پرداخت گردد. اما در بعضی از دانشگاه ها مانند دانشگاه صنعتی گراتس (TU-Graz) – این شهریه را به دانشجویان ایرانی در صورتیکه حداقل ۹ واحد در ترم گذارنده باشند، برمی گردانند.

برای دانشجویان خارجی مقطع دکترا هم امکان کار پاره وقت وجود دارد اما حساب کردن بر روی درآمد این کار خصوصاً در سال اول تحصیل به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

رشته های دانشگاهی در مقطع دکترا شامل کلیه رشته های علوم انسانی، فنی مهندسی، علوم و هنر و گرایش های متفاوتی می باشد اما شرایط ورود برای هر رشته یا دانشگاه ممکن است با دانشگاه یا رشته دیگری متفاوت باشد. در اکثر رشته ها پذیرش مستقیم و به صورت قطعی صادر می شود اما در رشته های علوم پزشکی و پیرا پزشکی، داروسازی، روان شناسی، و تعدادی دیگر از رشته ها دارای آزمون ورودی است که لازم است فرد بعد از دریافت ویزا به اتریش رفته و در آزمون و مصاحبه ورودی شرکت نمایند. داوطلبانی که این مرحله را با موفقیت به پایان برسانند می توانند با اخذ ویزای دانشجویی وارد اتریش شده و تحصیل خود را آغاز کنند.

 

مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ پذیرش در دوره دکترا در اتریش عبارتند از:

۱- کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

۲- دوازده قطعه عکس رنگی

۳- ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی

۴- ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد

۵- ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد

۶- دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی

۷- رزومه

۸- بیانیه هدف (Statement of Purpose )

۹- مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی (در صورت وجود)

۱۰- گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)

۱۱- گواهی عدم منع تحصیل (N.O.C ) از دانشگاه محل تحصیل قبلی

 

شرایط پذیرش دوره دکترا / شرایط جدید
 

۱-  دانشجوی دکترا  یا فارغ التحصیل مقطع ارشد  دانشگاه های سراسری یا پیام نور و یا آزاد

۲-  زبان تدریس در اغلب رشته ها به زبان انگلیسی  می باشد . رشته های به زبان انگلیسی  احتیاجی  به داشتن نمره آیلتس نمی باشد.

۳-  پذیرش در همان رشته  یا زیر شاخه های آن  خواهد بود که متقاضی در ایران دانشجوی آن رشته یا فارغ التحصیل آن  بوده است . امکان تغییر گرایش می باشد .

تبصره: تنها در صورت داشتن  اقامت والدین یا همسر بیش از ۵ سال میتواند رشته خود را عوض نماید.

۴-  شهریه در دانشگاه های اتریش بین ۳۸۵تا ۷۵۰ یورو در هر ترم می باشد.

۵-  اخذ پذیرش جهت رشته های مرتبط با مدیریت و اقتصاد و حسابداری شرایط دیگری را نیز شامل می شود.

۶-  مدت زمان پذیرش  : معمولا بین سه تا ۶ ماه می باشد.

ثبت شرکت و سرمایه گذاری یکی از راه های خوب برای گرفتن  اقامت اتریش وگرفتن پاسپورت این کشور است.

 استرالیا - مهاجرت به استرالیا- مهاجرت به استرالیا 

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.