X
تبلیغات
رایتل

روش های پناهندگی به دانمارک از طریق کار یا تحصیل از راه راحت ترین روش ها بدون هزینه

دوشنبه 6 اردیبهشت 1395 ساعت 08:42

عنوان: مدلهای پناهندگی به دانمارک از طریق شغل یا آموزش ازطریق راحت ترین روش ها مجانی

این مقاله درباره چگونگی راههای مهاجرت به دانمارک  می باشد.

امروزه کشور دانمارک به یکی از انتخابهای پزشکان و پرستاران برای مهاجرت تبدیل شده است.این کشور اسکاندیناوی که در جوار آلمان و سوئد قرار دارد از نظر امید به زندگی در میان مردم و سطح رفاه و شادی در جامعه در بالای جدول قرار داشته است.البته باید به این آمار مبزان بلایای طبیعی را هم اضافه کرد.کشور دانمارک با این که یکی از اعضای اتحادیه اروپا و محدوده شنگن می باشد اما همچنان با واحد پولی خود ( کرون ) اقتصاد خود را می گرداند و به حوزه پولی یورو وارد نشده است.به همه این موارد باید این نکته را نیز اضافه کرد که مردم این کشور برای چند سال پیاپی به عنوان شادترین مردم دنیا معرفی شده اند.دانمارک قوانینی برای پذیرش مهاجران از سراسر دنیا وضع کرده است.یکی از راه های مهاجرت به این کشور روش اخذ گرین کارت می باشد.

 در این روش که به عنوان بهترین روش برای مهاجرت پزشکان تلقی می شود براساس یک پروسه فرد متقاضی باید در مجموع مدارک,مصاحبه ها و آزمون ها امتیاز 100 را کسب کند.در برنامه گرین کارت امتیاز بندی به صورتی که در زیر آمده می باشد.

سطح تحصیلات :

باید حتما در سطح لیسانس باشید اما به گونه ای است که اگر مدرک شما از کارشناسی ارشد کمتر باشد تاثیر زیادی در رسیدن نمره شما به 100 دارد.مدرک لیسانس شما اگر فارق التحصیل از این مقطع باشد به طور متوسط 30 امتیاز برای شما به حساب می آید.مدرک کارشناسی ارشد به نحوی که یک سال از آن گذشته باشد 50 و برای فارق التحصیلان ارشد 60 امتیاز در نظر گرفته می شود.برای مدرک دکترا نیز 80 امتیاز در نظر گرفته می شود.

در صورتی که دانشگاهی که در آن فارق التحصیل شده اید در رده بندی جهانی رتبه زیر 400 داشته باشد به امتیاز به شکل زیر به شما اضافه می شود.

    400 دانشگاه اول 5 امتیاز
    200 دانشگاه اول 10 امتیاز
    100 دانشگاه اول 15 امتیاز

اگر رشته شما در positive list یا اصطلاحا لیست مثبت باشه ۱۰ امتیاز اضافه به شما اضافه می شود.با توجه به توضیحات بالا شما از آیتم تحصیلات 105 امتیاز می توانید کسب کنید.

سطح زبان :

    آزمون دانمارکی، سطح ۱ : ۵ امتیاز
    آزمون دانمارکی، سطح ۲ : ۱۰ امتیاز
    آزمون دانمارکی، سطح ۳ : ۱۵ امتیاز
    تحصیل یا کار به زبان دانمارکی حداقل به مدت یک سال : ۲۰ امتیاز


از آیتم زبان نیز حداکثر ۳۰ امتیاز می توانید کسب کنید.البته باید به این نکته نیز توجه کرد که با سایر زبانها نیز می توانید به دانمارک مهاجرت کنید اما پیدا کردن کار یسیار سخت می شود.

سابقه کار :

    ۱-۲ سال در پنج سال گذشته به عنوان محقق یا در زمینه ای که در فهرست مثبت ذکر شده است : ۱۰ امتیاز
    ۳-۵ سال در پنج سال گذشته به عنوان محقق یا در زمینه ای که در فهرست مثبت ذکر شده است : ۱۵ امتیاز
    از سابقه کار حداکثر ۱۵ امتیاز می تونید بیارید.

اخذ گرین کارت دانمارک

سازگاری :

    حداقل یک سال تحصیل در دانمارک در یک برنامه آموزش عالی در کشورهای اتحادیه اروپا یا سوئیس : ۵ امتیاز
    حداقل سه سال تحصیل در یک برنامه آموزش عالی در کشورهای اتحادیه اروپا یا سوئیس : ۱۰ امتیاز
    حداقل یک سال کامل (۱۲ ماه متوالی) اقامت قانونی و کار در یک کشور اتحادیه اروپا یا سوئیس : ۵ امتیاز
    حداقل دو سال متوالی اقامت قانونی و کار در کشورهای اتحادیه اروپا یا سوئیس : ۱۰ امتیاز


در صورتی که امتحان زبان دانمارکی سطح ۲ یا ۳ رو پاس کرده باشید در این قسمت ۵ امتیاز اضافه هم می گیرید.از سازگاری حداکثر ۱۵ امتیاز می تونید بیارید.

سن متقاضی :

    ۳۵-۴۰ سال : ۱۰ امتیاز
    ۳۴ سال یا کمتر : ۱۵ امتیاز
    از سن حداکثر ۱۵ امتیاز می تونید بیارید.

میزان درآمد و هزینه ها :

طبق برآورد اداره مهاجرت دانمارک، هزینه ماهانه هرفرد در دانمارک قبل از کسر مالیات به این صورت خواهد بود :

    برای افراد زیر ۲۵ سال که تنها زندگی می کنند: DKK 5,367
    برای افراد بالای ۲۵ سال که تنها زندگی می کنند: DKK 6472
    برای یک زوج: DKK 5,367 به ازای هر نفر

و برای بچه ها, به ازای هر کودک برای والدینی که با هم زندگی می کنند, DKK 1342 و به ازای هر کودک برای والدین تنها DKK 1619 می باشد.برای مهاجرت به دانمارک لازم است که ثابت کنید که توانایی تامین خود و خانواده خود را در یک سال اول زندگی در دانمارک دارید.

از جایبه که طبق معمول پزشکی در لیست مثبت است، در ادامه یک روند کلی از مراحلی که یه پزشک خارجی باید در دانمارک بگذراند میآوریم. برای مهاجرت به دانمارک تسلط به زبان انگلیسی حتی در حد آیلتس ۵ کفایت می کند! اما برای پیدا کردن کار در هر رشته ای و خصوصا پزشکی تسلط به زبان دانمارکی الزامی می باشد. امتحانات زبان دانمارکی ۳ سطح دارد, سطح اول فقط مکالمه است و برای افرادی با سح تحصیلات پایین ارائه می شود، سطح ۲ برای افراد با سطح تحصیلات معمولی و در حد خواندن و نوشتن و مکالمات روزمره می باشد.سطح ۳ برای افراد تحصیلکرده ارائه می شود و شامل مباحث سنگینتر از جمله فرهنگ و تاریخ دانمارک هم می شود. یک پزشک در دانمارک اول باید حتما امتحان زبان دانمارکی سطح ۳ رو پاس کند تا بتواند مجوز امتحانات پزشکی را  بدست آورد.

مهاجرت پزشکان به دانمارک

بعد از پاس کردن امتحان زبان دانمارکی، امتحان پزشکی در دو مرحله کتبی و شفاهی (ایستگاهی، مثل USMLE Step 2 CS) به زبان دانمارکی برگزار میشود که در صورت پاس کردن آنها باید یک دوره ۳ روزه همراه با ارزیابی های مختصری بگذرانید. بعد از این مرحله شما می توانید در دانمارک شروع به کار کنید.اما تا یک سال تحت نظارت خواهید بود و بیشتر شبیه به یه دوره observership می باشد.اگرچه به صورت ماهیانه حقوق دریافت می کنید. اگر ارزیابی که از شما در این دوره انجام شده است مثبت باشد می توانید به صورت مستقل کار کنید و اگر نتیجه منفی باشد به سازمان بهداشت و سلامت دانمارک ارجاع داده می شوید تا در مورد شما تصمیم گیری شود.
طبق اطلاعاتی که البته به رسمی نمی باشد، نیاز دانمارک به مهاجرین با تحصیلات پزشکی و رشته های وابسته بیش از سایر رشته های موجود در لیست مثبت است. هماچنین تفاوت حقوق GP و متخصص مثل ایران خیلی متفاوت نمی باشد.حقوق یک GP حدود ۱۰,۰۰۰$ در ماه می باشد.گرچه مالیات ها هم در دانمارک بسیار بالا و تقریبا در حدود ۵۰% حقوق فرد می باشد.

 

یکی از راه های اقامت دانمارک ادامه تحصیل در دانمارک می باشد.

 

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.