X
تبلیغات
رایتل

کار درکشور ایرلند و شرایط ویزای کارکشور ایرلند

سه‌شنبه 4 آبان 1395 ساعت 12:23

کار درکشور ایرلند و شرایط ویزای کارکشور ایرلند

به دست اوردن ویزای کار در کشور ایرلند به چند روش امکان پذیر است.ازجمله طریق  ها یگرفتن ویزا دردولت ایرلند ویزای کار می باشد.اما از چهطریق    های می توان در کشور ایرلند ویزای کار دریافت کرد. ویزای کار در ایرلند در ادامه دو روش قانونی برای به دست آوردن ویزای کار ایرلند برای مهاجران نوشته شده است.قبل از اقدام برای اخذ این ویزا با متخصصین و یا وکلای مهاجرت در این زمینه مشورت کنید تا بتونید از سریعترین و بهترین راه این ویزا را اخذ کنید.

راه های اخذ ویزای کاری در ایرلند

    دریافت دعوت نامه کاری از شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در ایرلند است.
    روش دیگری که برای دریافت ویزای کار می توان استفاده کرد این است که در اگهی پذیرفته شوید ؛ در ابتداد 3 ماه در داخل ایرلند سپس در اتحادیه اروپاه آگهی داده می شود اگر شخص مورد نظر یافت نشد از کشورهای دیگر نیروی مورد نظر خود را استختام می نمایند فرد مورد نظر وقتی در این اگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزای کار اقدام کند.  پیدا کردن کار فرما در قاره اروپا شرایط خاص خودش دارد که در ادامه مقاله به آن خواهیم پرداخت.

کار فرما می بایستی بعد از درج اگهی شغل برای استخدام فرد مورد نظر حقوقی را در نظر بگیرد که تمامی هزینه های ان شخص و خانواده اش را در بربگیرد.حقوق بعد از کسر مالیات محاسبه میگردد که برای هزینه های زندگی مهاجر و خانواده اش  کفایت میکند یا خیر.
در کشور ایرلند اخد ویزای کار امری حقوقی است که مراحل قانونی و حقوقی آن باید طی گردد و کار فرما باید این امکان را داشته باشد که برای کارگر مورد نیازش تقاضای ویزای کار کند و اصطلاحا مجوز این کار را داشته باشد.

در اصطلاح شخص کارفرما در کشور  ایرلند باید بتواند اسپانسر شود.در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است.مراقب افراد کلاهبرداری باشید که ادعا میکنند میتوانند در مدت کمی ویزای کاری برای شما اخذ کنند.بنابراین توجه داشته باشید که به هر فردی نمی توان در زمینه مهاجرت و اخذ ویزا اعتماد کرد.اگر جزو افرادی هستید که قصد مهاجرت به ایرلند را دارند باید دقت کنید که این پروسه بین 2 تا 9 ماه به طول می کشد و شخص مهاجر میتواند بعد از چند سال که معمولا چیزی حدود 2 تا 5 سال است تقاضای اقامت دائم ایرلند را ارائه دهد.

اخذ ویزای کار مهارت یا همان Skilled Worker

کار در ایرلند,اقامت ایرلند,مهاجرت به ایرلند

همان طور که در بالا مشاهده کردید اخذ ویزای کار روش های متفاوتی دارد اما یک روش هم که میتوان برای اخذ ویزا اقدام نمود اخر ویزای مهارت است .این ویزا در کشورهای مختلف فرق دارد و در مورد ایرلند این امر در حال حاضر در شرایط سختی به سرمی برد.اگر در حال تحصیل هستید و در ایران برای خود در جایگاه خوبی به سر می برید توصیه تیم ما به شما خارج نشدن از ایران و سعی برای ایجاد کسب و کار مناسبی برای خود در سرزمین عزیزمان است.

اما اگر حتما نیاز به خارج شدن از ایران را دارید راحتترین و قانونی ترین راه برای پیدا کردن کارفرما در ایرلند این است که به عنوان دانشجو وارد کشور ایرلند شویم و به دلیل داشتن اجازه کار نیمه وقت در دوران تحصیل, می توان به محض این که شغلی آگهی شد,  آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم دوره دانشجویی به پایان برسد و آن موقع دنبال کار فرمای مناسبی باشیم این راه یکی از بهترین راه های موجود برای کسب ویزای کار می باشد زیرا پس از ورود به ایرلند شخص می تواند به راحتی شغل مورد نظر خود را پیدا کند و تا اتمام تحصیلات با کار کردن در ان شغل هم منبع درآامدی برای خود داشته باشد.از طریق این شغل امکان اخذ اقامت کاری وجود دارد.پس از پرداخت مالیات به مدت 3 الی 4 سال امکان اخذ اقامت دائم نیز وجود دارد.

 

نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.